CASCADE VIOLA WIFI FŰTÉSRE OPTIMALIZÁLVA GWH18RCW klíma szett - Klíma szakáruház
Cascade Viola Wifi Fűtésre
Cascade Viola Wifi Fűtésre
Raktáron
Ingyen Szállítás

Cikkszám: GWH18RCW klíma szett

CASCADE VIOLA WIFI FŰTÉSRE OPTIMALIZÁLVA

304.800 Ft ( -11.430 Ft )

293.370 Ft

Garanciális időszak: 5 év

Szállítási idő: 5 munkanap

 • Típus: Oldalfali split klíma
 • Hűtő teljesítmény: 5,3 kW
 • Fűtő teljesítmény: 5,8 kW
 • Működési elv: Inverteres klímaberendezés

Leírás

Fűtésre Optimalizálva! A Cascade Viola GWH18RCW a kültéri egységbe épített kiegészítő egységeknek köszönhetően alacsony, akár -22 ˚C külső hőmérséklet esetén is alkalmas fűtésre.

 

Természetesen tiszta levegő a Cold Plasma technológia segítségével!

A Cascade légkondicionálók nem csak a megfelelő hőmérséklet kialakításában segítenek, hanem a levegő káros anyag tartalmának csökkentésével is hozzájárulnak családja egészségéhez.A Cold Plasma technológia használatával a kockázatot jelentő influenza és egyéb vírusok jelenléte is lényegesen csökken a levegőben, hatékonyan hozzájárulhat a légúti betegségek kialakulásának megelőzéséhez. Az allergiában szenvedők tüneteit is enyhítheti, mivel képes a szoba levegőjében nagy mértékben csökkenteni az irritáló pollenek számát.

 

G10 technológiájú DC inverter vezérlés

A legújabb GREE G10 inverter technológia folytán a kompresszor akár ultra alacsony fordulatszámmal is képes üzemelni, ami további energiamegtakarítást eredményezhet.

 

A++ és A+ energiaosztály

A Cascade légkondicionáló berendezések a világelsők közé tartoznak energiahatékonyságban. Ezzel is csökkentve a környezetünkre gyakorolt szén-dioxid terhelést.

 

Téli üzemelés

A kültéri egységbe épített kiegészítő egységeknek köszönhetően alacsony (-22 ˚C) kinti hőmérséklet esetén is alkalmas a berendezés a fűtésre.

  

8 °C funkció, Temperáló fűtés

Téli időszakban fagyvédelmi temperálásra is alkalmas a berendezés azáltal, hogy ebben az üzemmódban 8 ˚C-os hőmérsékletet tud biztosítani jelentős energiamegtakarítás mellett.

 

Cold Plasma ionizátor

Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.

  

Aktívszenes szűrőrendszer

Az aktív szén hatékonyan távolítja el a különböző szagokat, cigaretta  füstöt, háziállatok szagát.

 

Öntisztító funkció

A készülék kikapcsolása után a ventilátor még 10 percig üzemel és eltávolítja a beltéri egységből a lecsapódott párát, így megakadályozza a gombák és baktériumok megtelepedését.

  

Wi-fi vezérlés

A WiFi Smart alkalmazással okostelefonról a világ bármely pontjáról vezérelhető a készüléke, és akár csoportba is tudja illeszteni a berendezéseit.

 

Iker forgódugattyús kompresszor

A kompresszor két – egymáshoz képest 180˚-ban elhelyezett – dugattyúja nagy hatásfokkal biztosítja a szükséges mértékű hűtőközeg áramlást. Ez a kialakítás garantálja a rezgésmentes, halk üzemelést, miközben a stabilitás is jelentősen javul és a kompresszor élettartama is jóval meghosszabbodik.

 

Intelligens leolvasztás

A hagyományos leolvasztó rendszerekkel szemben, amik előre beállított időközönként leolvasztottak (akár óránként is), az intelligens rendszer csak akkor futtattja ezt, ha szükséges, ezzel is energiát takarít meg.

  

Turbó funkció

A beltéri egység ventilátorát extra gyors fordulatszámra állítva lényegesen gyorsabban érhető el a kívánt hőmérséklet.

 

Automatikus újraindítás áramkimaradás után

A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.

 

Elegáns, keskeny beltéri egység, LED kijelzővel

A beltéri egység elegáns dizájnja úgy lett kialakítva, hogy jól illeszkedjen a legtöbb belső építészeti stílushoz. Egyértelműen a legszebb Cascade készülék. 

 

3 fokozatú ventilátor

Párátlanítás

Infra távirányító

Éjszakai üzemmód

„I feel” kényelmi funkció

1 W fogyasztás készenléti állapotban

Csendes üzemmód

R410A hűtőközeg

Prémium Gree gyártmány

 

A++ és A+ energiaosztály A Cascade légkondicionáló berendezések a világelsők közé tartoznak energiahatékonyságban. Ezzel is csökkentve a környezetünkre gyakorolt szén-dioxid terhelést.
Iker forgódugattyús kompresszor A kompresszor két – egymáshoz képest 180˚-ban elhelyezett – dugattyúja nagy hatásfokkal biztosítja a szükséges mértékű hűtőközeg áramlást. Ez a kialakítás garantálja a rezgésmentes, halk üzemelést, miközben a stabilitás is jelentősen javul és a kompresszor élettartama is jóval meghosszabbodik.
Elegáns, keskeny beltéri egység, LED kijelzővel
3 fokozatú ventilátor
Párátlanítás
Infra távirányító
Intelligens leolvasztás A hagyományos leolvasztó rendszerekkel szemben, amik előre beállított időközönként leolvasztottak (akár óránként is), az intelligens rendszer csak akkor futtattja ezt, ha szükséges, ezzel is energiát takarít meg.
Öntisztító funkció A készülék kikapcsolása után a ventilátor még 10 percig üzemel és eltávolítja a beltéri egységből a lecsapódott párát, így megakadályozza a gombák és baktériumok megtelepedését.
Turbó funkció A beltéri egység ventilátorát extra gyors fordulatszámra állítva lényegesen gyorsabban érhető el a kívánt hőmérséklet.
Éjszakai üzemmód
„I feel” kényelmi funkció
1 W fogyasztás készenléti állapotban
8 °C funkció Téli időszakban fagyvédelmi temperálásra is alkalmas a berendezés azáltal, hogy ebben az üzemmódban 8 ˚C-os hőmérsékletet tud biztosítani jelentős energiamegtakarítás mellett.
Csendes üzemmód
Automatikus újraindítás áramkimaradás után A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.
Aktívszenes szűrőrendszer Az aktív szén hatékonyan távolítja el a különböző szagokat, cigaretta  füstöt, háziállatok szagát.
Cold Plasma ionizátor Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.
Téli üzemelés A kültéri egységbe épített kiegészítő egységeknek köszönhetően alacsony (-22 ˚C) kinti hőmérséklet esetén is alkalmas a berendezés a fűtésre.

Műszaki paraméterek

 • Teljesítmény
  5 kW - 18000 Btu
 • Hangnyomásszint
  45/43/37/33 dB
 • SEER
  6,1
 • SCOP
  4
 • Kültéri méretek
  955*700*396 mm
 • Beltéri méretek
  945*298*208 mm
 • Működési hőm fűtési üzemmódban
  -22 - +24 °C
 • Működési hőm hűtési üzemmódban
  -15 - +48 °C