Szerinted van stílusod? Akkor a design klíma neked való!

Szerinted van stílusod? Akkor a design klíma neked való!

Mivel a design klímák evolúciója szerencsés ütemben halad, ma már nem csak energiatakarékos, jól és gyorsan hűtő, csendes klímaberendezésünk lehet otthon, hanem mindezek tetejébe még modern és divatos is!

A design klíma tulajdonképpen egy split klíma, és a többi ilyen klímához hasonlóan kültéri, és beltéri egységből áll. Legelterjedtebb típusa az oldalfali, a háztartások többsége ilyet vásárol.

Ha nem szeretnéd, hogy rád fújja a levegőt, állítsd be úgy, hogy ez ne forduljon elő, ennyire egyszerű.

Jó rájuk nézni, hiszen elbűvölőek

Ahogyan pedig a nevükben is benne van, ezek a klímaberendezések nagyon csinosak, így nem rontják el az adott helyiség összképét otromba kinézetükkel.

Sőt, egy design klímának család és a barátok is a csodájára járnak, hiszen igencsak ad a megjelenésére. Minden, csak nem szokványos.

A formáját (szögletes, lapos, ívelt), előlapjának színeit, tekintve legalábbis biztosan nem. Megéri válogatni a különböző modellek között, hogy olyat találj, amely teljesen harmonizál a lakásod stílusával. Elegáns, csúcsdizájnnal bíró darab, és kiváló dekoráció. Sosem fogod azt kívánni, hogy bárcsak ne lenne ott a falon, és ne látná mindenki. Sőt, te magad fogod rá felhívni a figyelmet.

Persze, köztük is vannak kevésbé, és jobban kitűnő darabok, így akár egy extravagáns, festményre hajazó készülékkel is hűtheted az otthoni levegőt. Ha fontos az otthonod megjelenése, és imádsz lakberendezni, a design klíma pont neked való.

Tipp:egy kültéri egységre akár több beltéri egységet is rácsatlakoztathatsz, akár helyiségenként másat is. Adózz a változatosságnak!

Naná, hogy működik is

Nem üres szépség, a küllem nem megy a belső rovására. Remekül ellátja a feladatát, ami nem más, mint a helyiség hűtése/fűtése.

Tipp:ne bánj vele másként, mint egy hagyományos klímával, ennek a készüléknek is fejmagasságban, vagy afölött van a helye a falon.

Drágább, mint a többi?

Egy kicsit igen, de igencsak megéri, hiszen rengeteg előnyt kapsz érte cserébe, és mindig jó érzéssel fogsz ránézni.

Mitől másabb a design klíma, mint a többi?

Hozza a megszokott klímák összes hasznos tulajdonságát, sőt, még annál többet is.

Vegyünk egy konkrét példát, ismerd meg személyes kedvencünket, az LG Artcool Stylist-ot!

  • Csak finoman, háromfelé.Mivel egyedi módon, három irányba (lefelé, bal, és jobb oldalra) is fújja a levegőt, tuti, hogy a szoba minden sarkába eljut a cool érzés.
  • Hangulatvilágításnak is elmegy.A LED hangulatvilágítást úgy szabályozhatod, ahogyan, és amilyen színekből csak szeretnéd. Eképp lehet egy vacsora például hivatalos, vagy romantikus hangulatú.
  • Mindig tudni fogod, hányadán álltok.Egy diszkrét jelzőfénnyel (LED fény pulzálás) adja a tudtodra, hogy éppen milyen értéken van a beállított hőmérséklet, és hogy milyen erős a légáram. Ennek fényében tudod azt módosítani, ha jónak látod.
  • Szuperhalk.Társad a pihenésben, akár alhatsz is mellette. A „zajszintje” csupán 19dB. Csendes üzemmódban pedig alig hallani, hiszen csak 3 dB-el üzemel.
  • Nem szúr ki veled, ha allergiás vagy.Mivel kettős védőszűrővel dicsekedhet, a 10㎛-nél nagyobb porrészecskéknek és baktériumoknak esélyük sincs. Ha hazaérsz, nyugodtan fellélegezhetsz.
  • Spórolósabb, mint te.Energiahatékonyságból jelesre vizsgázhatna. Az új Inverter V technológia, és az energiaszabályzás révén hatékonyan szabályozza a hűtőteljesítményt.
  • Atomgyors.A kifújt levegő hőmérsékletét 30 perc alatt képes 18°C-ra csökkenteni. Neked ez csak egy kattintásodba kerül!
  • Tényleg okos.Egyszerűen távvezérelhető, és internetes készülékekkel párosítva bármikor informálódhatsz a légkondicionáló állapotáról és hibakódjairól.

Oh, és az inverter kompresszor annyira jó, hogy 10 év garanciát vállalunk rá. Egyszóval megbízunk benne.

Nézd meg mind a két modellt:

LG ARTCOOL STYLIST G09WL

LG ARTCOOL STYLIST G12WL

Ha neked sem elég, hogy egy légkondi jól működik, és valami többre vágysz, válaszd a design klímát.

Nem csak otthonra, hanem üzletbe, irodába, tárgyalóba is kiváló, hiszen eszméletlenül divatos. Bármilyen vállalkozást feldob, és az üzletfelek is biztosan értékelni fogják.

Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal.