Cégeknek

Céges Partnereknek

Üzleti előny a Kánikulából? Klimatizálja üzlethelyiségét, és vásárlói ki sem akarnak majd menni!

Céges Partnereknek

Megjelent: 2016. június 29. szerda Írta: Bálint Éva

"Megbízható és hatékony klímát szeretnék ami alkalmas hűtésre - fűtésre és garantáltan illeszkedik az én igényeimhez!
Amivel igazolhatóan energiát takaríthatok meg télen és nyáron. A berendezés legyen korrekt áron!"

 

"Modern irodámba stílusos - exkluzív, okos klímára volna szükségem, ami elsőként nekem lehet! Szeretném távolból is ellenőrizni - szabályozni a berendezés működését."

 

"A régi klímám hangos, sokat fogyaszt! Jó volna a szagokat is semlegesíteni az üzletben, hogy kényelmes, harmonikus környezetet teremthessek. Baráti áron természetesen."

 

"Orvosi rendelőbe antibakteriális szűrőt szeretnék. Káros anyagoktól mentes környezetet akarok és csak a legjobb megoldás érdekel! A betegeimet védeni szeretném a baktériumoktól, allergénektől, vírusoktól és a szállóportól is!"

 

Hosszasan sorolhatnánk még azokat az igényeket amikkel jelenlegi és leendő partnereink nap mint nap megkeresnek minket. A különböző kérdésékre nincs egységes válasz, mert minden ember és minden üzlet egy egyedi történet.


Klíma webáruházunk szakértő csapata segít Önnek eligazodni a klímák világában és mindent megteszünk, hogy ÖN a legjobbat választhassa, legyen szó a legegyszerűbb kis üzletről vagy több helyiséges komplex megoldásról.
Egyedi árajánlatért küldje el nekünk a pontos részleteket és mi garanciát vállalunk, hogy az általunk ajánlott készülék lehűti a helyiséget!

 

Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot vagy vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot!